Vištiena su kokosų pienu
- Višta , 1 vienetas
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Čili padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas , 1 galva
- Svogūnas , 1 galva
- Kokoso pienas , 1 skardinė
Atšildytą vištieną supjaustome į stambius gabalus. Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną ir česnaką.
Viską sudedame į didelį dubenį ir įpilame šiek tiek sojos padažo ir saldžiarūgščio čili padažo . Pusvalandį viską pamarinuojame.
Į įkaitusią keptuvę įpilame aliejaus ir iškepame vištieną.
Tada iškeptą vištieną dedame į švarią keptuvę, pripilame kokosų pieno ir troškiname 10 min., ant silpnos ugnies.
Patiekiame karštą, su ryžių ir daržovių garnyru.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą