Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su morkomis drebučiuose

Vištiena su morkomis drebučiuose
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Citrina , 0,3 vieneto
Reikės:
  • Vištienos filė , 400 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Žirneliai , 50 gramų
  • Želatina , 30 gramų
  • Vanduo , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtą vištieną ir morkas supjaustome kubeliais.

  2. Želatiną ištirpiname vandenyje. Galima šiek tiek pasūdyti.

  3. Į formelių dugną sudedame marinuotus žirnelius, morkas ir vištieną. Užpilame gautu želatinos skysčiu.

  4. Dedame į šaldytuvą ir laukiame, kol sustengs. Papuošiame petražolės šakelėmis ir citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė Aušrinė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Šaltiena greitpuodyje Mėsos troškinys su daržovėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!