Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su ryžių garnyru

Vištiena su ryžių garnyru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos filė , 450 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Ciberžolė , 2 žiupsneliai
  • Čili milteliai , 2 žiupsneliai
  • Pomidorų padažas , 200 gramų
  • Grietinė , 100 mililitrų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Ryžiai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite smulkintą svogūną ir česnaką (~3-4 minutes).

  2. Į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną ir pakepinkite apie 8-10 minučių.

  3. Įdėkite pomidorų padažo ir grietinės, suberkite prieskonius ir išmaišykite.

  4. Uždengę dangčiu troškinkite apie 10-15 minučių.

  5. Išvirkite ryžius kaip nurodyta ant pakuotės ir patiekite su vištiena.

Receptą atsiuntė Gerda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Sūrio padažas makaronams Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Krevetės grietinėlės padaže Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!