Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena su svogūnų suktinukais

Vištiena su svogūnų suktinukais
Vištiena su svogūnų suktinukais Vištiena su svogūnų suktinukais Vištiena su svogūnų suktinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Tešlai:
  • Vanduo , 50 mililitrų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Vištienos ketvirčiai , 800 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Bulvės , 6 vienetai
Vištienai:
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išminkyti tešlą iš nurodytų produktų. Palaikyti šaldytuve 1 valandą ir iškočioti.

  2. Kubeliais supjaustyti svogūnus. Sumaišyti su prieskoniais ir aliejumi.

  3. Palaikyti 1 valandą šaldytuve. Po to sudėti ant iškočioto tešlos lakšto ir susukti į ritinuką.

  4. Tešlos ritinį supjaustyti griežinėliais.

  5. Morką sutarkuoti ir pakepinti ant sviesto ar aliejaus.

  6. Nulupti ir supjaustyti bulves.

  7. Pakepintą morką, bulves ir vištieną sudėti į puodą, užpilti vandeniu (1 litru) ir virti ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 25-30 min.
    Vištieną galima įtrinti prieskoniais ir pamarinuoti per naktį.

  8. Supjaustytus tešlos griežinėlius sudėti į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena su daržovėmis ir virti uždengus 50-60 minučių.

  9. Tešlos suktinukus su svogūnais patiekti su vištiena ir bulvėmis.

Receptą atsiuntė Galina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Želė tortas „Vasarėlė“ Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!