Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos filė džiūvėsėlių apvalkale

Vištienos filė džiūvėsėlių apvalkale
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Citrina , 0,5 vieneto
Apvoliojimui:
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Džiūvėsėliai , 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 400 gramų
  • Sviestas , 60 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais ir įtrinti česnaku ir apšlakstyti citrinos sultimis.

  2. Druską, pipirus ir miltus sumaišyti.

  3. Išplakti kiaušinius.

  4. Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  5. Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Trapūs, sultingi kibinai Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Rikotos sūrio pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!