Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos filė su grybų padažu

Vištienos filė su grybų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 500 gramų
  • Grybai , 300 gramų
  • Grietinėlė , 200 gramų
  • Bazilikas, kapotas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.

  2. Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Česnakinis padažas kebabams Burokėlių salotos Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!