Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos ir daržovių kotletukai

Vištienos ir daržovių kotletukai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Padažui:
  • Sviestas , 80 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Miltai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pievagrybiai , 5 vienetai
Kukuliams:
  • Vištienos faršas , 500 gramų
  • Morkos , 250 gramų
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą maišykite su morkomis, tarkuotomis per smulkią burokinę tarką.

  2. Įmaišykite trintus česnakus, džiūvėsėlius, suberkite prieskonius, muškite kiaušinius ir išmaišykite. Skonis turi būti pikantiškas.

  3. Iš faršo lipdykite apvalius mažus kotletukus ir kepkite ant sviesto.

  4. Iškeptus sudėkite į puodą, supilkit pieną ir visus riebaliukus kurie liko nuo kepimo. Kotletukus tušinkite 3-4 min. Kotletukus išgriebkite.

  5. Į skystį dėkite miltus, berkite truputėlį čiobrelių, išplakite šluotele, suberkite susmulkintus pievagrybius ir pakaitinkite. Kai pradės tirštėti nuimkite nuo ugnies.

  6. Štai ir turime pikantiškus vištienos kotletukus su skaniu padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Beata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Grybų ir bulvių apkepas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!