Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištienos kepenėlių triufeliai
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Sviestas , 150 gramų
- Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 gramų
- Vištienos kepenėlės , 800 gramų
- Brendis , 50 gramų
- Migdolai, malti , 0,5 stiklinės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Svieste ir grietinėlėje troškinkite vištienos kepenėles ir įpilkite brendžio. Dėkite druskos ir pipirų. Vištieną smulkintuvu sutrinkite. Iš atvėsusio pašteto formuokite kukulius ir apvoliokite migdolų drožlėse.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!