Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos kepenėlių triufeliai

Vištienos kepenėlių triufeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 gramų
  • Vištienos kepenėlės , 800 gramų
  • Brendis , 50 gramų
  • Migdolai, malti , 0,5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Svieste ir grietinėlėje troškinkite vištienos kepenėles ir įpilkite brendžio. Dėkite druskos ir pipirų. Vištieną smulkintuvu sutrinkite. Iš atvėsusio pašteto formuokite kukulius ir apvoliokite migdolų drožlėse.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Vištienos kepsniukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Česnakinis padažas kebabams Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!