Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos kepenėlių triufeliai

Vištienos kepenėlių triufeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 gramų
  • Vištienos kepenėlės , 800 gramų
  • Brendis , 50 gramų
  • Migdolai, malti , 0,5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Svieste ir grietinėlėje troškinkite vištienos kepenėles ir įpilkite brendžio. Dėkite druskos ir pipirų. Vištieną smulkintuvu sutrinkite. Iš atvėsusio pašteto formuokite kukulius ir apvoliokite migdolų drožlėse.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Citrinų pyragas Keksiukai su spanguolėmis Laužo troškinys Karališkosios kalmarų salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!