Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos kepsnys

Vištienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 2 gabalai
  • Lečo padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė apkepti aliejuje, ant nedidelės ugnies.

  2. Kai vištiena jau bus beveik iškepusi, ant jos užddėti lečo padažą ir, uždengus dangčiu, pakepti dar kelias minutes, kad padažas sušiltų.

  3. Tiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Keksiukai su spanguolėmis Purūs blyneliai Brendžio kokteilis su sultimis Mėsos troškinys su daržovėmis Kopūstų ir porų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!