Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos paelija

Vištienos paelija
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, ketvirčiai , 10 vienetų
  • Grikiai , 2 stiklinės
  • Paprika , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Svogūnų laiškai, smulkinti , 1 stiklinė
  • Prieskoniai (vištienai)
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos ketvirčius išmarinuoti su prieskoniais, druska bei pipirais. Marinuoti bent 30 min.

  2. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su įkaitin tu aliejumi, ant didelės liepsnos, apkepti vištieną.

  3. Į atskirą keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėti smulkintis svogūnus, po tu - pjaustytas morkas. Kiek apkepus morkoms ir svogūnams sudėti likusias daržoves, išskyrus pomidorą.

  4. Į gilesnę kepimo skardą tolygiai sudėti grikius, ant jų - vištieną ir apkeptas daržoves bei supjaustytus pomidorus (galima pabarstyti druska, pipirais). Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Čenakai Citrinų pyragas Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!