Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištienos paelija
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vištiena, ketvirčiai , 10 vienetų
- Grikiai , 2 stiklinės
- Paprika , 1 vienetas
- Svogūnai , 2 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Pomidorai , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Svogūnų laiškai, smulkinti , 1 stiklinė
- Prieskoniai (vištienai)
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Vištienos ketvirčius išmarinuoti su prieskoniais, druska bei pipirais. Marinuoti bent 30 min.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su įkaitin tu aliejumi, ant didelės liepsnos, apkepti vištieną.
Į atskirą keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėti smulkintis svogūnus, po tu - pjaustytas morkas. Kiek apkepus morkoms ir svogūnams sudėti likusias daržoves, išskyrus pomidorą.
Į gilesnę kepimo skardą tolygiai sudėti grikius, ant jų - vištieną ir apkeptas daržoves bei supjaustytus pomidorus (galima pabarstyti druska, pipirais). Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių.
Skanaus.
Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!