Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos paelija

Vištienos paelija
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, ketvirčiai , 10 vienetų
  • Grikiai , 2 stiklinės
  • Paprika , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Svogūnų laiškai, smulkinti , 1 stiklinė
  • Prieskoniai (vištienai)
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos ketvirčius išmarinuoti su prieskoniais, druska bei pipirais. Marinuoti bent 30 min.

  2. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su įkaitin tu aliejumi, ant didelės liepsnos, apkepti vištieną.

  3. Į atskirą keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėti smulkintis svogūnus, po tu - pjaustytas morkas. Kiek apkepus morkoms ir svogūnams sudėti likusias daržoves, išskyrus pomidorą.

  4. Į gilesnę kepimo skardą tolygiai sudėti grikius, ant jų - vištieną ir apkeptas daržoves bei supjaustytus pomidorus (galima pabarstyti druska, pipirais). Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta vištiena su ryžiais Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Šašlykas orkaitėje Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!