Vištienos šašlykas
- Nesūdyti žemės riešutai , 125 gramai
- Laiškiniai svogūnai , 100 gramų
- Česnakai , 2 skiltelės
- Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
- Malti kalendros grūdeliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Medus , 1 valgomasis šaukštas
- Sojų padažas , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo , 1 stiklinė
- Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Žaliųjų citrinų sultys , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sezamų aliejus , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištų krūtinėlės , 4 vienetai
Krūtinėles supjaustykite mažais kubeliais.
Suverkite ant 32 iešmelių.
Padažui: į maišytuvą arba maisto procesorių sudėkite riešutus, laiškinius svogūnus, česnakus, kario miltelius, kalendras, medų, supilkite spjų padažą ir vandenį. Viską sumaišyti iki vientisos masės.
Viską perpilkite į nedidelį puodą ir pastatykite ant vidutinio kaitrumo ugnies. Nuolat maišydami, kaitinkite apie 3 minutes, kol mišinys sutirštės.
Marinatui : į nedidelį dubenį supilkite sojų padažą, žaliųjų citrinų sultis, sezamų aliejų ir gerai išmaišykite. Apkepkite vištieną.
Kepkite ant iš anksto įkaitintų grotelių 3-5 min., paskui apverskite ir kepkite, kol gerai iškeps. Kol kepsite, vis aptepkite sojų marinatu.
Patiekite karštą su žemės riešutų padažu.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųTešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.
Rodyti kitą patarimą