Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos šašlykas

Vištienos šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Nesūdyti žemės riešutai , 125 gramai
  • Laiškiniai svogūnai , 100 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Kario milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti kalendros grūdeliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sojų padažas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo , 1 stiklinė
Marinatui:
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Žaliųjų citrinų sultys , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sezamų aliejus , 2 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Vištų krūtinėlės , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krūtinėles supjaustykite mažais kubeliais.

  2. Suverkite ant 32 iešmelių.

  3. Padažui: į maišytuvą arba maisto procesorių sudėkite riešutus, laiškinius svogūnus, česnakus, kario miltelius, kalendras, medų, supilkite spjų padažą ir vandenį. Viską sumaišyti iki vientisos masės.

  4. Viską perpilkite į nedidelį puodą ir pastatykite ant vidutinio kaitrumo ugnies. Nuolat maišydami, kaitinkite apie 3 minutes, kol mišinys sutirštės.

  5. Marinatui : į nedidelį dubenį supilkite sojų padažą, žaliųjų citrinų sultis, sezamų aliejų ir gerai išmaišykite. Apkepkite vištieną.

  6. Kepkite ant iš anksto įkaitintų grotelių 3-5 min., paskui apverskite ir kepkite, kol gerai iškeps. Kol kepsite, vis aptepkite sojų marinatu.

  7. Patiekite karštą su žemės riešutų padažu.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Šventiška žąsies krūtinelė Kiaulienos nugarinė su sūriu Purūs keksiukai Nugarinės šašlykas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!