Vištienos širdelių guliašas
500 g vištienos širdelių, 2 vidutinio dydžio morkų, svogūno galvutės, pieno arba grietinėlės, mėgiamų prieskonių, druskytės, miltų padažui, šiek tiek sviesto(jeigu padažą gaminu su pienu, o ne su grietinėle, pomidorų padažo(nebūtinai)
Širdeles supjaustau per puse, didesnes-į tris dalis ir palieku kuriam laikui pamerktas vandenyje. Užpylusi švarų vandenį širdeles su prieskoniais verdu apie 45-50 min., o tuo tarpu keptuvėje su sviestu pakepinu burokine tarka sutarkuotas morkas, bei smulkiai supjaustytą svogūną, dedu miltų, pilu pieno, paskaninu pomidorų padažu ir į keptuvėje paruoštą padažą sudedu jau išvirusias širdeles, bei dar patroškinu apie 10 min. Skanu su bulvių košyte bei šviežiomis daržovių salotomis:)
- Komentuoti

regina

regina

Ačiu už gardu guliaša

Labai skanu,bandžiau. Ačiū.

labai skanu,jau ne pirma karta gaminu :)

skanu skanu :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.
Rodyti kitą patarimą