Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos širdelių guliašas

Vištienos širdelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 4

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g vištienos širdelių, 2 vidutinio dydžio morkų, svogūno galvutės, pieno arba grietinėlės, mėgiamų prieskonių, druskytės, miltų padažui, šiek tiek sviesto(jeigu padažą gaminu su pienu, o ne su grietinėle, pomidorų padažo(nebūtinai)


  2. Širdeles supjaustau per puse, didesnes-į tris dalis ir palieku kuriam laikui pamerktas vandenyje. Užpylusi švarų vandenį širdeles su prieskoniais verdu apie 45-50 min., o tuo tarpu keptuvėje su sviestu pakepinu burokine tarka sutarkuotas morkas, bei smulkiai supjaustytą svogūną, dedu miltų, pilu pieno, paskaninu pomidorų padažu ir į keptuvėje paruoštą padažą sudedu jau išvirusias širdeles, bei dar patroškinu apie 10 min. Skanu su bulvių košyte bei šviežiomis daržovių salotomis:)


Komentarai4
Tomas

Ačiu už gardu guliaša

Daiva

Labai skanu,bandžiau. Ačiū.

linute

labai skanu,jau ne pirma karta gaminu :)

tomas

skanu skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams Varškės pyragas su pudingu Krevetės grietinėlės padaže Troškintos kiaulienos kepenėlės Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!