Greita paieška
Receptai
Draugai

Vistienos slauneliu chasseur

Vistienos slauneliu chasseur
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. Jums reikes: (gaminant ~4 asmenims)

    2 saukstu sviesto
    8 vistos slauneliu (bet gali buti bet kuri kita vistos dalis smile.gif )
    400g grybu (as naudojau pievagrybius bet manau butu dar skaniau su misko grybais.. o dar skaniau imaisius kokia sauja dziovintu.. lauksim rudens mirksiukas.gif )
    2 svogunu (nepjaustykit labai smulkiai - taip skaniau ir graziau bigsmile.gif )
    1 riekeles cesnako (sutraiskom)
    2 saukstu miltu
    2 puodeliu vistienos sultinio
    1/3 stiklines raudono vyno
    1/3 stiklines pomidoru piure (atsargiai nepadauginkit nes padazas gausis rugstus..)
    druskos
    pipiru

  2. Istirpinti sauksta sviesto dideliame puode, sudeti slauneles (vienu sluoksniu) ir vartaliojant pakepinti kol paruduos (bent 5 min). Isimti is puodo, nudziovinti popieriniais ranksluosciais.

    I puoda sudeti grybus, nuolat maisant pakepinti ant vidutines ugnies, kol graziai paruduos. Isimti is puodo.

    Sudeti likusi sviesta, svogunus, cesnaka. Maisant pakepinti apie 5-10 min, kol graziai paruduos. Sudeti miltus, pakepinti ant vidutines ugnies dar apie 1min. Supilti sultini, vyna ir pomidoru piure. Gerai ismaisyti. Uzvirinti ant vidutines ugnies.

    Uzvirus padazui sudeti vistienos slauneles ir grybus. Sumazinti ugni, troskinti apie 15min (puodas uzdengtas). Veliau nudengti puoda ir maisant pavirti dar apie 15min. Jeigu padazas per daug nusenka - ipilti sultinio arba vyno.

    Pabaigoje pagal skoni iberti druskos ir pipiru.

    Patiekiant papuosiame svieziai sukapotais kmynais.. (as neturejau ax.gif )

    Skanaus

Komentarai2
Inga Gaubaitė

Labai neblogas receptas, gaminau pagal jį šiandienos pietus. Tik prieš tai pasidomėjau, kas tas chasseur yra, ir aptikau porą dalykų, kuriuos recepto autorė praleido: peletrūną ir cukrų. Peletrūnas patiekalui suteikia nepakartojamo aromato, o cukrų, mano

Administrator

nuostabu! patsrimas - jei jau pridejot perdaug pomidoru piure tai iberkit cukraus kad islygint rugstuma

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs blyneliai Kugelis su cukinija Čenakai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!