Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vištienos filė, gabaliukai (po 175 g) , 4 vienetai
- Kiaulienos šoninė, gabaliukai (po 10 g) , 12 vienetų
- SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti
- SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Įdarui:
- SANTA MARIA raudonėliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Citrina, sultys , 1 vienetas
- Česnakas, smulkintas , 2 skiltelės
- SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 arbatinis šaukštelis
- ANTA MARIA saulėje džiovinti pomidorai , 10 vienetų
- Alyvuogių aliejus , 100 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas , 100 gramų
- Moliūgų sėklos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku. Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!