Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė, gabaliukai (po 175 g) , 4 vienetai
  • Kiaulienos šoninė, gabaliukai (po 10 g) , 12 vienetų
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Įdarui:
  • SANTA MARIA raudonėliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrina, sultys , 1 vienetas
  • Česnakas, smulkintas , 2 skiltelės
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 arbatinis šaukštelis
  • ANTA MARIA saulėje džiovinti pomidorai , 10 vienetų
  • Alyvuogių aliejus , 100 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 100 gramų
  • Moliūgų sėklos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
    Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius.

  2. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku. Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

  3. Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

    Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Astros kepsnys Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!