Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos sultinys

Vištienos sultinys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 5

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 800 g – 1 kg vištienos su kaulais,1 morka,1 svogūnas,
    0.5 petražolės,
    10 kvepiančiųjų pipirų,
    3 litrai vandens.

  2. Į indą sudėti vištieną su kaulais, užpilti šaltu vandeniu ir užvirinti, tada nudengti, nugraibyti putas, sudėti susmulkintas pakepintas prieskonines daržoves bei prieskonius ir virti ant mažos ugnies 2 – 3 valandas, kol mėsa bus minkšta.
    Po to sultinį perkošti ir nuskaidrinti

Komentarai5
Viktorija

O galima gal virti iš vištienos be kaulo?

nijole

Užšaldyti yra labai gera mintis, nes kai reikia turi ir padažams ir sriuboms tikro sultinio ne iš kubelių. Juk ne visada turim 3 val laiko

Rasa Ramanauskienė

na jo skanu...na del to pasidejimo net nezinau,gal imk mazesniais kiekiukais ir maziau pasitaisysi:)

Edita Balkaitytė

puikus receptas

Waja

turėtų būti gardu, bet man per daug. Ar galiu pasidėti kokį stiklainėlį sultinio į šaldymo kamerą, ir kuriam laikui

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su pomidorais ir sūriu Keksiukai su spanguolėmis Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio lazdelės Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!