Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos vėrinukai su padažu

Vištienos vėrinukai su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Vėrinukai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 500 gramų
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos sulčių , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti kubeliais, įtrinti prieskoniais ir palikti 15-20 min.

  2. Tada suverti ant nedidelių medinių iešmelių. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę, sudėti vėrinukus ir gerai prispausti. Pakepti vieną pusę 4-5 min., kitą – 2-3 min., uždengti ir dar 5 min. kepti ant mažiausios kaitros. Perkelti nuo kaitvietės ant kito puodo ir palikti dar 8-10 min.


  3. Padažas: gerai sumalti žemės riešutus, įpilti vandens, aliejaus, pomidorų padažo, druskos, pipirų, išspausti citrinos sulčių, įdėti susmulkintą česnako skiltelę. Viską gerai išmaišyti ir tiekti su vištiena.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Pievagrybių padažas Orkaitėje troškinti balandėliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Pekino kopūstų salotos Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!