Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištienos vėrinukai su padažu
Kategorijos:
Vėrinukai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vištienos krūtinėlės filė , 500 gramų
- Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 2 žiupsneliai
- Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų padažas , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus , 1 žiupsnelis
- Citrinos sulčių , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustyti kubeliais, įtrinti prieskoniais ir palikti 15-20 min.
Tada suverti ant nedidelių medinių iešmelių. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę, sudėti vėrinukus ir gerai prispausti. Pakepti vieną pusę 4-5 min., kitą – 2-3 min., uždengti ir dar 5 min. kepti ant mažiausios kaitros. Perkelti nuo kaitvietės ant kito puodo ir palikti dar 8-10 min.
Padažas: gerai sumalti žemės riešutus, įpilti vandens, aliejaus, pomidorų padažo, druskos, pipirų, išspausti citrinos sulčių, įdėti susmulkintą česnako skiltelę. Viską gerai išmaišyti ir tiekti su vištiena.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!