Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos vėrinukai su padažu

Vištienos vėrinukai su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Vėrinukai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 500 gramų
  • Sojos padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos sulčių , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti kubeliais, įtrinti prieskoniais ir palikti 15-20 min.

  2. Tada suverti ant nedidelių medinių iešmelių. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę, sudėti vėrinukus ir gerai prispausti. Pakepti vieną pusę 4-5 min., kitą – 2-3 min., uždengti ir dar 5 min. kepti ant mažiausios kaitros. Perkelti nuo kaitvietės ant kito puodo ir palikti dar 8-10 min.


  3. Padažas: gerai sumalti žemės riešutus, įpilti vandens, aliejaus, pomidorų padažo, druskos, pipirų, išspausti citrinos sulčių, įdėti susmulkintą česnako skiltelę. Viską gerai išmaišyti ir tiekti su vištiena.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!