Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos - voveraičių troškinys

Vištienos - voveraičių troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Vištienos filė , 500 gramų
  • Voveraitės , 0,5 litro
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Cukinija , 1 vienetas
  • Saliero stiebas , 1 vienetas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Rozmarinai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnai , 1 žiupsnelis
  • Baltieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Sultinio kubeliai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną susmulkinti, pabarstyti prieskoniais (Santa Maria ,,Chicken & Steak'' malūnėlis) ir apkepinti svieste, kartu su svogūnais. Suberti gybus, išmaišyti ir dar kiek pakepinti.

  2. Susmulkintą kubeliais cukiniją, bei susmulkintus saliero stiebus irgi kartu apkepinti svieste. Vištienos masę sumaišyti su cukinijos mase, dar įberti baltųjų pipirų, maltų lauro lapų, rozmarinų, mairūno, bei suversti į stiklinį kepimo indą.

  3. Bulves aptrinti šaukšteliu druskos, kiekvienai padaryti po 6 - 7 įpjovas ir sudėti ant masės viršaus.

  4. Vištienos, ar gybų sultinį ištirpinti stiklinėje karšto vandens, sumaišyti su grietinėle ir supilti į indą.

  5. Ant viršaus užbarstyti smulkintais krapais. Kepti orkaitėje apie valandą uždengtame inde. Išjungus dujinę, galima dar palaikyti, tuomet apskrunda bulvės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Silkė su cinamonu Marinuota strimele Naminė pica Čenakai Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!