Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos vyniotinis "Marmuras"

Vištienos vyniotinis "Marmuras"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 700 gramų
  • Želatina, sausa , 30 gramų
  • Saldžiosios paprikos milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Maltų juodųjų pipirų , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Krapai ir petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištiena supjaustykite smulkiais gabaliukais.

  2. Dėkite smulkintų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, berkite sausą želatiną
    Gerai išmaišykite.

  3. Viską sudėkite į kepimo rankovę ir sandariai uždarykite. Rankovę dėkite į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepkite 50 minučių orkaitėje ( 180-200°C).

  4. Dėkite į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą dėkite kartu su kepimo rankove bei kepimo forma. Ryte supjaustykite.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti pievagrybiai Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!