Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištienos vyniotinis "Marmuras"

Vištienos vyniotinis "Marmuras"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė , 700 gramų
  • Želatina, sausa , 30 gramų
  • Saldžiosios paprikos milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Maltų juodųjų pipirų , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Krapai ir petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištiena supjaustykite smulkiais gabaliukais.

  2. Dėkite smulkintų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, berkite sausą želatiną
    Gerai išmaišykite.

  3. Viską sudėkite į kepimo rankovę ir sandariai uždarykite. Rankovę dėkite į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepkite 50 minučių orkaitėje ( 180-200°C).

  4. Dėkite į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą dėkite kartu su kepimo rankove bei kepimo forma. Ryte supjaustykite.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Marinuota strimele Troškintos kiaulienos kepenėlės Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!