Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištų šlaunelės su padažu

Vištų šlaunelės su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pievagrybiai , 150 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Grietinėlė, 20% riebumo , 400 gramų
Reikės:
  • Vištų šlaunelės , 1 kilogramas
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprika, malta
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų šlauneles nuplaukite ir nusausinkite.

  2. Įtrinkite vištieną papriką, druska ir pipirais.

  3. Kepkite grilyje, keptuvėje ar orkaitėje.

  4. Susmulkinkite pievagrybius, sūrį sutarkuokite, o svogūną sukapokite.

  5. Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus (iki 1 min.).

  6. Tada sudėkite pievagrybiusir pakepinkite dar iki 1 minutės.

  7. Supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir įmaišykite sūrį.

  8. Ilgai nekaitinkite ir neužvirinkite.

  9. Patiekite vištų šlauneles su padažu.

  10. Gero apetito!

Receptą atsiuntė Lelija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!