Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištų šlaunelės su padažu
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Pievagrybiai , 150 gramų
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Svogūnai , 1 galva
- Grietinėlė, 20% riebumo , 400 gramų
Reikės:
- Vištų šlaunelės , 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Paprika, malta
Gaminimo instrukcija:
Vištų šlauneles nuplaukite ir nusausinkite.
Įtrinkite vištieną papriką, druska ir pipirais.
Kepkite grilyje, keptuvėje ar orkaitėje.
Susmulkinkite pievagrybius, sūrį sutarkuokite, o svogūną sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus (iki 1 min.).
Tada sudėkite pievagrybiusir pakepinkite dar iki 1 minutės.
Supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir įmaišykite sūrį.
Ilgai nekaitinkite ir neužvirinkite.
Patiekite vištų šlauneles su padažu.
Gero apetito!
Receptą atsiuntė Lelija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!