Greita paieška
Receptai
Draugai

Vokiškas šutinys

Vokiškas šutinys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 600 gramų
  • Virtas kumpis , 150 gramų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • raudonoji paprika , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Čili , 1 vienetas
  • Raudonas vynas , 100 mililitrų
  • Bulvės , 250 gramų
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnai nulupami ir supjaustome. Mėsa nuplaunama, apšluostoma ir kartu su kumpiu supjaustoma 2 cm dydžio gabaliukais.

  2. Troškintuve įkaitinamas aliejus, sudedama mėsa su svogūnais ir vartant kepama 5 minutes. Suberiama druska, pipirai, įdedamas aitrusis ankštpipiris, supilamas vynas ir troškinys uždengtas šutinamas 40 minučių ant nedidelės ugnies.

  3. Tuo tarpu nuskutamos bulvės ir taip pat supjaustomos 2 cm gabaliukais. Po 40 minučių bulvės sudedamos į mėsą. Išmaišoma ir atidengus dar 20 minučių troškinama ant mažos ugnies. Pabaigoje pagardinama cukrumi.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas Salotos su lašiša Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!