Greita paieška
Receptai
Draugai

Vokiškas šutinys

Vokiškas šutinys
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Jautiena , 600 gramų
  • Virtas kumpis , 150 gramų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • raudonoji paprika , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Čili , 1 vienetas
  • Raudonas vynas , 100 mililitrų
  • Bulvės , 250 gramų
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnai nulupami ir supjaustome. Mėsa nuplaunama, apšluostoma ir kartu su kumpiu supjaustoma 2 cm dydžio gabaliukais.

  2. Troškintuve įkaitinamas aliejus, sudedama mėsa su svogūnais ir vartant kepama 5 minutes. Suberiama druska, pipirai, įdedamas aitrusis ankštpipiris, supilamas vynas ir troškinys uždengtas šutinamas 40 minučių ant nedidelės ugnies.

  3. Tuo tarpu nuskutamos bulvės ir taip pat supjaustomos 2 cm gabaliukais. Po 40 minučių bulvės sudedamos į mėsą. Išmaišoma ir atidengus dar 20 minučių troškinama ant mažos ugnies. Pabaigoje pagardinama cukrumi.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Braškių ir kivių uogienė Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Vištienos širdelių guliašas Citrinų pyragas Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!