Greita paieška
Receptai
Draugai

Voveraičių salotos

Voveraičių salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Voveraitės , 150 gramų
  • Kepta žuvis , 150 gramų
  • Pomidorai , 100 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Actas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustoma, užpilama aliejumi, išplaktu su actu bei prieskoniais. Marinate žuvis laikoma 1 val.

  2. Pomidorai supjaustomi griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimama iš marinato žuvisdedame su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska.

  3. Po to užpilama tuo pačiu marinatu.

Receptą atsiuntė Veronika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Pomidorų sriuba su ryžiais Burokėlių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!