Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyne marinuotos avienos kepsniai

Vyne marinuotos avienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Avienos mėsa , 2 riekės
  • Raudonas vynas , 200 mililitrų
  • Druskos
  • Pipirai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Vištienai:
  • Mėtos , 0,5 reikės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti aliejų, vyną ir smulkintas mėtas, užpilti į puodą sudėtus mėsos pjaustynius ir 3-4 val. padėti į šaldytuvą.

  2. Išėmus iš marinato kepti orkaitėje ant grotelių. Kad mėsa būtų sultinga, po grotelėmis pastatyti skardą su vandeniu ir likusiu marinatu.

  3. Patiekti su keptuvėje pakepintais baltos duonos skrebučiais ir šviežiomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė Lukrecija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Salotos su lašiša Krevetės grietinėlės padaže Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pikantiški vištienos kepsneliai Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!