Greita paieška
Receptai
Draugai
Vyne marinuotos avienos kepsniai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Avienos mėsa , 2 riekės
- Raudonas vynas , 200 mililitrų
- Druskos
- Pipirai
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Vištienai:
- Mėtos , 0,5 reikės
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti aliejų, vyną ir smulkintas mėtas, užpilti į puodą sudėtus mėsos pjaustynius ir 3-4 val. padėti į šaldytuvą.
Išėmus iš marinato kepti orkaitėje ant grotelių. Kad mėsa būtų sultinga, po grotelėmis pastatyti skardą su vandeniu ir likusiu marinatu.
Patiekti su keptuvėje pakepintais baltos duonos skrebučiais ir šviežiomis daržovėmis.
Receptą atsiuntė Lukrecija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!