Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyniotinis su margu įdaru

Vyniotinis su margu įdaru
Vyniotinis su margu įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 400 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas , 180 gramų
  • Aviečių džemas , 150 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Cukraus pudra , 6 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Miltai , 6 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  2. Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.

  3. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Biskvitą apipurkšti citrinos sultimis, kai pravesta.

  4. Paruošti varškės kremą: sumaišyti sviestą su sutirštintu pienu ir varške. Aviečių džemą sutrinti ir sumaišyti su tirpinta želatina, atvėsinti. Biskvitą ištepti varškės kremu, protarpiais dėti aviečių. Suvynioti ir palaikyti šaltai per naktį. Dar galima papuošti citrinos ir cukraus pudros glaistu.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Karšti sumuštinukai su tunu Pomidorų sriuba su ryžiais Obuolių sulčių - kmynų gėrimas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!