Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyniotinis su sūriu ir vištiena

Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos filė (ar paruoštas vištienos faršas) , 300 gramų
  • Sūris , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Žirneliai, žalieji , 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.

  2. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.

  3. Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.

  4. Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.

  5. Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!