Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyniotinis su varške ir braškėmis

Vyniotinis su varške ir braškėmis
Vyniotinis su varške ir braškėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Braškės , 500 gramų
  • Varškė , 400 gramų
  • Saldintas kondensuotas pienas , 300 gramų
  • Sviestas , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Cukrus , 6 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių.

  2. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.

  3. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  4. Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.

  5. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  6. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.

  7. Ruošti varškę: sviestą sumaišyti su sutirštintu pienu, ir varške, įspausti citrinos, įtarkuoti žievelių. Išmaišyti.

  8. Atvinioti biskvitą, sutepti baltu kremu, ir krašto išdėlioti eilute braškes ir susukti vyniotinį. Padėti šaltai.

  9. Aš dar jį apglaisčiau citrinos ir cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greifrutais, papuošiau barškėmis ir baltuoju šokoladui.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai1
Zita

Labai gražus patiekimas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Gardus troškinys su dešrelėmis Silkė su cinamonu Varškės pyragas su pudingu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!