Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene

Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Mėlynių uogienė , 250 gramų
  • Citrinų sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Varškė , 200 gramų
  • Grieitinėlė, riebi , 200 gramų
  • Vanilinis cukirus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase.
    Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant.
    Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.
    Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių.

  2. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
    Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu grietinėle.

  3. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.
    Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti.
    Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Virti briuselio kopūstai su sviestu Kepta žuvis marinate Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!