Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyniotinis su varškės įdaru

Vyniotinis su varškės įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 100 gramų
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Bananai , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 50 gramų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Varškė neriebi , 400 gramų
  • Grietinėlė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiamas varškės įdaras: varškė pertrinama per sietelį arba su grūstuve, įmušamas vienas kiaušinis, suberiamas cukrus (100 g), supilama grietinėlė ir viskas gerai išplakama. Varškės įdaras supilamas ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos (33x35) ir tolygiai paskirstomas.

  2. Paruošiama biskvito tešla: trijų kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Tryniai išplakami su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Graikinai riešutai susmulkinami smulkintuvu (keletas riešutų pasiliekama vyniotinio papuošimui). Bananas taip pat susmulkinamas su smulkintuvu arba sutrinamas su grūstuve. Susmulkinti graikiniai riešutai, bananas, sumaišomi su trynių mase ir gerai išmaišoma. Suberiami persijoti miltai sumaišyti su kepimo milteliais ir išmaišoma. Kiaušinių baltymai su žiupsneliu druskos išplakami iki standžių putų ir atsargiai sumaišomi su biskvito tešla. Biskvito tešla tolygiai paskleidžiama ant varškės masės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180°C temperatūroje apie 20 - 25 min.

  3. Iškepęs biskvitas išverčiamas ant cukraus pudra pabarstyto kepimo pop., suvyniojamas į volelį, kad varkės įdaras būtų viduje ir atvėsinamas.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Pievagrybių padažas Mieliniai čeburėkai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!