Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyno, figų ir riešutų desertas

Vyno, figų ir riešutų desertas
Vyno, figų ir riešutų desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Figos , 4 vienetai
  • Raudonas vynas , 100 mililitrų
  • Rudasis cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Lazdyno riešutai , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išbrinkinti želatintą šaltame vandenyje.

  2. Nulupti ir supjaustyti figas.

  3. Į puodą sudėti figų gabaliukus, užpilti vynu, įmaišyti cukrų ir kaitinti ant silpnos ugnies 10-15 minučių, kol figos suminkštės.

  4. Po to į šiek tiek pravėsusią masę suberti sumaltus riešutus, įmaišyti želatiną.

  5. Palikti šaldytuve 1-2 valandoms.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Naminė pica Virtos “gėlytės” Krevetės grietinėlės padaže Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!