Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių ir tręšnių kompotas

Vyšnių ir tręšnių kompotas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Po 0,5 kg vyšnių ir tręšnių,
    400 g cukraus,
    0,5 l vandens.

  2. Uogas nuplaukite ir išimkite kauliukus. Užvirinkite vandenį su cukrumi. Sudėkite į stiklainius uogas, užpilkite sirupu ir pasterizuokite 15 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pupelių sriuba su šonine Vištienos kepsniukai Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Mėsos troškinys su daržovėmis Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!