Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių ir tręšnių kompotas

Vyšnių ir tręšnių kompotas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Po 0,5 kg vyšnių ir tręšnių,
    400 g cukraus,
    0,5 l vandens.

  2. Uogas nuplaukite ir išimkite kauliukus. Užvirinkite vandenį su cukrumi. Sudėkite į stiklainius uogas, užpilkite sirupu ir pasterizuokite 15 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Žuvienė iš upėtakio Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!