Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių ir tręšnių kompotas

Vyšnių ir tręšnių kompotas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Po 0,5 kg vyšnių ir tręšnių,
    400 g cukraus,
    0,5 l vandens.

  2. Uogas nuplaukite ir išimkite kauliukus. Užvirinkite vandenį su cukrumi. Sudėkite į stiklainius uogas, užpilkite sirupu ir pasterizuokite 15 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos Žuvis prancūziškai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pomidorų sriuba su ryžiais Bulvių ir aguročių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!