Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnios , 1 kilogramas
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vyšnių išimti kauliukus. Užberti cukrumi ir palikti kelioms valandoms, kol išsiskirs skysčio.

  2. Puodą su vyšniomis u-virinti ir ant silnos ugnies pavirti kelias minutes.

  3. Atvėsusią uogienę dėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!