Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnios , 1 kilogramas
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vyšnių išimti kauliukus. Užberti cukrumi ir palikti kelioms valandoms, kol išsiskirs skysčio.

  2. Puodą su vyšniomis u-virinti ir ant silnos ugnies pavirti kelias minutes.

  3. Atvėsusią uogienę dėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprikų ir pomidorų salotos Tarkuotų bulvių virtinukai GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Keksas Dešrelės su bulvėmis Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!