Greita paieška
Receptai
Draugai

Vyšnių uogienė

Vyšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vyšnios , 1 kilogramas
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vyšnių išimti kauliukus. Užberti cukrumi ir palikti kelioms valandoms, kol išsiskirs skysčio.

  2. Puodą su vyšniomis u-virinti ir ant silnos ugnies pavirti kelias minutes.

  3. Atvėsusią uogienę dėti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Silkė su cinamonu Vištienos kepsniukai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!