Greita paieška
Receptai
Draugai
Vytintas kumpis
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulienos kumpis , 2 kilogramai
- Druska , 100 gramų
- Česnakai , 10 skiltelių
- Pipirai , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Malta kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kumpį nuplauti ir nusausinti. Įtrinti cukrumi.
Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su druska, pipirais, kalendra.
Mišiniu krupščiai įtrinti mėsą. Dėti į indą, uždengti rankšluostėliu ir laikyti vėsiai 5 - 6 dienas. Periodiškai reikėtų mėsą pavartyti ir patrinti.
Nuo mėsos nubraukti prieskonių perteklių, jei reikia, nuplauti, nusausinti.
Vynioti į audeklą ir džiovinti apie mėnesį.
Receptą atsiuntė Jelena
Gairės:
vytinta mėsa, vytintas kumpis
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!