Greita paieška
Receptai
Draugai

Ypatinga morkų sriuba

Ypatinga morkų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Trintos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Morkos , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 150 gramų
  • Vištienos sultinys , 2,5 stiklinės
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kmynai , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Natūralus jogurtas , 0,5 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūnus, morkas ir pakepinkite 2 minutes svieste ant vidutinės ugnies.

  2. Supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite ugnį.

  3. Troškinkite apie 20 minučių, kol morkos suminkštės.

  4. Mažoje keptuvėje pakepinkite ant mažos ugnies kmynus, kol pasklis jų aromatas. Sumalkite.

  5. Nuimkite sriubą nuo ugnies ir sutrinkite ją blenderiu.

  6. Galiausiai įmaišykite medų, citrinos sultis ir pabarstykite pipirais bei druska.

  7. Supilkite siubą į lėkštes, paskaninkit jogurtu ir pabarstykite sumaltais kmynais.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Makaronai su pomidorais ir sūriu Troškinys su soja Marinuotos šparaginės pupelės Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!