Greita paieška
Receptai
Draugai

Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis

Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 50 gramų
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Žalioji paprika , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Avižiniai dribsniai , 5 valgomieji šaukštai
  • Vištiena, malta , 700 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sausas baltas vynas , 50 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, berti druskos ir pipirų,sudėti krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.

  2. Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį, sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį ,atsargiai keliant, suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žuvienė iš upėtakio Sūrio padažas makaronams Čenakai Burokėlių salotos Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!