Greita paieška
Receptai
Draugai

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu

Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • SANTA MARIA TEX MEX tortilijos , 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Citrina, sultys, šviežiai spaustos , 80 mililitrų
  • SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsniai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendros, šviežios , 20 gramų
  • Fetos sūris, trupintas , 50 gramų
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Savojinis kopūstas, pjaustytas plonomis juostelėmis , 150 gramų
  • Avokadas, pjaustytas kubeliais , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15–20 minučių.

  3. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

    Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Sluoksniuotos tuno salotos Mieliniai čeburėkai Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!