Greita paieška
Receptai
Draugai

Zefyrai ant laužo

Zefyrai ant laužo
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Zefyrai (skirtų kepinti ant laužo) , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Zefyrus sumauti ant iešmelių ar šakelių.

  2. Kepti ant atviros ugnies, dažnai sukiojant, kad nesudegtų.

  3. Iškepę būna apskrudę išorėje, ir minkštučiai, tąsūs viduje.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Faršu įdarytos paprikos Žemaičių blynai su faršu Burokėlių mišrainė su obuoliais Sojos pupelių kotletai Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!