Greita paieška
Receptai
Draugai

Zefyrai šokolade

Zefyrai šokolade
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) , 200 gramų
  • Apelsinas, žievelė, tarkuota , 1 vienetas
  • Zefyrai, maži , 300 gramų
  • SANTA MARIA ANCHOSTYLE aitriosios paprikos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Riešutai arba pasirinktų keksų barstinių , 150 gramų
  • Mediniai pagaliukai (ledinukų lazdelės, mediniai krapštukai) , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

  2. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
    sumaišykite.

  3. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą,
    palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus
    zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!