Greita paieška
Receptai
Draugai

Zefyrai šokolade

Zefyrai šokolade
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) , 200 gramų
  • Apelsinas, žievelė, tarkuota , 1 vienetas
  • Zefyrai, maži , 300 gramų
  • SANTA MARIA ANCHOSTYLE aitriosios paprikos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Riešutai arba pasirinktų keksų barstinių , 150 gramų
  • Mediniai pagaliukai (ledinukų lazdelės, mediniai krapštukai) , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.

  2. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir
    sumaišykite.

  3. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą,
    palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus
    zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!