Greita paieška
Receptai
Draugai

Želė desertas

Želė desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 gramų
  • Želė , 3 pakeliai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną ištirpiname mažame kiekyje vandens ir sumaišome su grietinėle. Įmaišome cukrų. Maišyti reikia tol, kol cukrus ištirps.

  2. Kiekvieno skonio žele ištirpiname vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės.

  3. Žele formuosime mažose formelėse.

  4. Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grietinėlės mišiniu ir likusiais sluoksniais. Galima sluoksniuoti pagal norą.

    Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Grybų ir bulvių apkepas Silkė su cinamonu Gaivios krevečių salotos Folijoje kepta vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!