Greita paieška
Receptai
Draugai

Žėlė desertas

Žėlė desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 200 mililitrų
  • Žėlė vaisinė , 3 pakeliai
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Želatiną ištirpiname mažame kiekyje vandens ir sumaišome su grietinėle. Įmaišome cukrų. Maišyti reikia tol, kol cukrus ištirps. Kiekvieno skonio žele ištirpiname vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Žele formuosime mažose formelėse. Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grietinėlės mišiniu ir likusiais sluoksniais. Galima sluoksniuoti pagal norą.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Šaltiena greitpuodyje Kreminė svogūnų sriuba Grybų padažas Pyragas "Skenduolis" Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!