Greita paieška
Receptai
Draugai

Žėlė desertas

Žėlė desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 200 mililitrų
  • Žėlė vaisinė , 3 pakeliai
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Želatiną ištirpiname mažame kiekyje vandens ir sumaišome su grietinėle. Įmaišome cukrų. Maišyti reikia tol, kol cukrus ištirps. Kiekvieno skonio žele ištirpiname vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Žele formuosime mažose formelėse. Pilame pasirinkto skonio žele ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų. Tą patį pakartojame su grietinėlės mišiniu ir likusiais sluoksniais. Galima sluoksniuoti pagal norą.

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu Cukinija žiemai "Donecko" Purūs keksiukai Karšti sumuštinukai su tunu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!