Greita paieška
Receptai
Draugai

Žėlė desertas "Paukščių pienas"

Žėlė desertas "Paukščių pienas"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Želatina , 40 mililitrų
  • Kiaušiniai , 10 vienetų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Pienas , 1 skiltelė
  • Kakavos milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Į želatiną įpilti vandens , išmaišyti ir palikti 20-30 minučių .
Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi. Supilkite pusė pieno,pridėkite miltų ir vandens vonelėje,nuolat maišant, užvirkite . Atvėsinkite iki kambario temperatūros, supilkite ištirpintą sviestą. Kruopščiai šluotele išplakite. Likusį pieną kaitinkite, kol ištirps želtina. Pravėsusias mases sluoksniuokite deserto induose ar stiklinėse ir padėkite į šaldytuvą sustingti.

Receptą atsiuntė Saulė
Gairės: gaivus desertas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprikų ir pomidorų salotos Nugarinės šašlykas Virti briuselio kopūstai su sviestu Šventiška žąsies krūtinelė Virtų bulvių cepelinai su mėsa Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!