Greita paieška
Receptai
Draugai

Želė tortas

Želė tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 5

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 3 valgomieji šaukštai
  • Želė , 3 pakeliai
  • Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite želė kaip nurodyta ant pakelio. Turi buti 1,5 l želė.

  2. Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną.

  3. Į puodą supilkite pieną, cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite, kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina.

  4. Sustingusią žele supjaustykite ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.

Komentarai5
fgbb

rftetgreyg

Ilona

Pastabele,seimininkelei (nevykes receptas) 1,5 litro vandens reikalingas 3 pakeliai zele paruosimui,o zelatinui isbrinkinti vandenuko reikia apie stikline. Saunuole kad bandai,tik nenusimink,bandyk dar ir tikrai pasiseks.

kava

aš vietoj pieno naudoju kefyrą - gaunasi skani ir švelni rūgštelė

zelius

zele yra spalvota ir saldi, o zelatina tik milteliai, skatinantys skysty stingti.

barbara

kuo skirias yele nuo zelatino?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Miltiniai blynai Ypatingieji kotletai Zrazai su trimis įdarais Lietuviška  balta mišrainė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!