Greita paieška
Receptai
Draugai

Žemaičių blynai

Žemaičių blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsos faršas , 500 gramų
  • Bulvės , 2,5 kilogramo
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Juodieji pipirai
  • Pienas , 0,8 vieneto
  • Krakmolas , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai nuplauti bulves ir išvirti. Tada nulupti ir sugrūsti košę kartu su pienu. Atšaldyti.

  2. Svogūnus supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada sudėti mėsos faršą, trintą česnaką, barstyti druskos ir pipirų. Kepti dar kelias minutes.

  3. Iš košės formuoti kukulius, suspausti, į centrą dėti turimą įdarą ir baigti formuoti blyną.

  4. Blynus apvolioti krakmole ir kepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Marinuota strimele Mieliniai čeburėkai Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!