Greita paieška
Receptai
Draugai

Žemės riešutų ledų pyragas

Žemės riešutų ledų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 4

Gaminimo instrukcija:
  1. 1,5 puodelio susmulkintų žemės riešutų,
    3 šaukštai margarinoarba sviesto, ištirpinto,
    2 šaukštai cukraus, 0,25 puodelio kokoso drožlių,
    0,25 puodelio medaus , 0,25 puodelio žemės riešutų sviesto,
    3 šaukštai stambiai sukapotų žemės riešutų,
    1 l vanilinių ledų .

  2. Patepkite riebalais 23 cm skersmens formą. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite susmulkintus žemės riešutus, margariną arba sviestą ir cukrų. Mišiniu išklokite formos dugną ir šonus ir suspauskite. Padėkite į šaldytuvą 15 minučių.
    įdarui nedideliame dubenyje sumaišykite kokosą, medų, žemės riešutų sviestą ir 3 šaukštus sukapotų žemės riešutų. Sudėkite ledus į didelį atšaldytą dubenį; maišykite ledus, kol jie suminkštės. Į ledus supilkite kokosų mišinį ir maišykite iki vientisos masės. Šaukštu sudėkite įdarą į pagamintą formą. Jei norite, galite pabarstyti mažais šokolado gabaliukais ar žemės riešutais.Uždenkite; šaldykite apie 6 valandas arba kol sukietės.
    Išimkite iš šaldytuvo ir padėkite pyragą ant šilto, drėgno rankšluosčio kelioms minutėms, prieš supjaustydami gabaliukais.

Komentarai4
Rasa Šmulkštytė

skanumėlis,tad ir bandysim ir daug laiko neužima.

nijole

Labai idomus pyragelis, nei kepti nereikia

jolanta kasputienė

aš taip pat pritariu:)

Vita Macienė

na čia tai skanumėlis:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Krabų lazdelių suktinukai Mėsos troškinys su daržovėmis Faršu įdarytos paprikos Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!