Greita paieška
Receptai
Draugai

Žemuoginiai ledai

Žemuoginiai ledai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vanduo , 100 gramų
  • Cukrus , 60 gramų
  • Žemuogės , 40 gramų
  • Želatina , 1 gramas
  • Citrinos rūgštis , 1 gramas
  • Vaisių esencija , 1 lašas
Gaminimo instrukcija:
  1. Žemuoges pertriname per sietelį ir užpilame karštu vandeniu. Išmaišome ir perkošiame.

  2. Tuomet sudedame cukrų ir pakaitiname iki 90 laipsnių.

  3. Sudedame išbrinkintą želatiną. Kai ji ištirpsta, masę ataušiname, supilame vaisių esenciją, citrinos rūgštį ir viską dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Makaronai su tunu kepti orkaitėje Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Naminė pica Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!