Greita paieška
Receptai
Draugai
Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
Kategorijos:
Daržovės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Žiediniai kopūstai , 0,5 vieneto
- Salierai , 1 vienetas
- Morkos , 4 vienetai
- Sultinys, daržovių (Knorr buljonete) , 1 vienetas
- Petražolės šakelė , 0,5 vieneto
- Česnakai , 1 skiltelė
- Raudonieji svogūnai , 3 vienetai
- Svogūnai, paprasti , 1 vienetas
- Aliejus
- Sviestas
- Krapai
- Druska
- Cukrus
- Prieskoniai sriubai
- Šoninė, pailgi griežinėliai , 100 gramų
- Pistacijos, išlukštentos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žiedinį kopūstą, morkas, salierą, svogūną, petražoles, išvirti viename litre vandens. Kai daržovės yra beveik išvirusios, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei suberti prieskonius. Galima įdėti šaukštą sviesto. Nukaitus puodą, išmaišyti daržoves plaktuvu.
Susmulkinti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Paskrudinti. Keptuvėje pakepinti pistacijas. Šoninės juosteles pakepinti, kol taps traškios.
Patiekalą patiekti vieno kąsnio indeliuose. Pirmiausia dėti žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus ir papuošti ir šonine ir pistacijomis.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!