Greita paieška
Receptai
Draugai

ZIGMO lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

ZIGMO lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • ZIGMO sūdyta lašišos filė , 400 gramų
  • Sūris, „Parmeggiano reggiano“ , 100 gramų
Padažui:
  • Pomidorai, džiovinti, aliejuje , 100 gramų
  • „Vorčesterio“ padažas , 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 100 gramų
  • Ciberžolė , 3 gramai
  • Krapai , 10 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Padažo gamyba: pomidorai supjaustomi mažais kubeliais ir sumaišomi su smulkintais ciberžole, aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama krapais, druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.

ZIGMAS
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Įdaryti makaronų vamzdeliai Žuvienė iš upėtakio Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!