Greita paieška
Receptai
Draugai
ZIGMO lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- ZIGMO sūdyta lašišos filė , 400 gramų
- Sūris, „Parmeggiano reggiano“ , 100 gramų
Padažui:
- Pomidorai, džiovinti, aliejuje , 100 gramų
- „Vorčesterio“ padažas , 50 gramų
- Alyvuogių aliejus , 100 gramų
- Ciberžolė , 3 gramai
- Krapai , 10 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Padažo gamyba: pomidorai supjaustomi mažais kubeliais ir sumaišomi su smulkintais ciberžole, aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, pagardinama krapais, druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, dekoruojama krapų šakelėmis.
Gairės:
kalėdiniai užkandžiai
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!