Greita paieška
Receptai
Draugai

ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis

ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • ZIGMO Atlantinių lašišų filė , 600 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 50 mililitrų
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Dižono garstyčios , 3 valgomieji šaukštai
  • Lengvas majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinų šakelės , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis.

  2. Morką švariai nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnaką.

  3. Į kepimo indą dėkite rozmarino šakelę, morkų griežinėlius ir česnako skilteles, viską pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite aliejumi.

  4. Lašišos filė aptepkite paruoštu majonezo-garstyčių padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Pasakiškai gardi lašiša!

ZIGMAS
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Maltos vištienos Kijevo kotletai GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Pikantiški vištienos kepsneliai Šparaginių pupelių sriuba Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!