Greita paieška
Receptai
Draugai
ZIGMO silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- ZIGMO Klasikinė silkės filė , 200
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė , 200
- Bulvės, virtos , 100 gramų
- Morkos , 50 gramų
- Burokėliai , 100 gramų
- Paprika , 100 gramų
Kremui:
- Grietinėlė , 100 gramų
- Morkos , 200 gramų
- Sviestas , 100 gramų
- Druska
- Kiaušinai, tryniai , 2 vienetai
Krapų majonezui:
- Balto vyno actas , 10 gramų
- Saulėgrąžų aliejus , 100 gramų
- Krapai , 20 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kremo gamyba: mažyčiais kubeliais supjaustomos morkos ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama ir pasūdoma.
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais, druska.
Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Tinka patiekti su prancūziška duona.
Gairės:
Kalėdiniai patiekalai, silkės užkandžiai
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!