Greita paieška
Receptai
Draugai

ZIGMO silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

ZIGMO silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • ZIGMO Klasikinė silkės filė , 200
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė , 200
  • Bulvės, virtos , 100 gramų
  • Morkos , 50 gramų
  • Burokėliai , 100 gramų
  • Paprika , 100 gramų
Kremui:
  • Grietinėlė , 100 gramų
  • Morkos , 200 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska
  • Kiaušinai, tryniai , 2 vienetai
Krapų majonezui:
  • Balto vyno actas , 10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus , 100 gramų
  • Krapai , 20 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kremo gamyba: mažyčiais kubeliais supjaustomos morkos ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama ir pasūdoma.


Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais, druska.


Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Tinka patiekti su prancūziška duona.

ZIGMAS
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas "Skenduolis" Mieliniai čeburėkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Mėsos troškinys su moliūgais Burokėlių mišrainė su majonezu Grietinėlėje troškinti ešeriai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!