Greita paieška
Receptai
Draugai

Žirnių sriuba su jautiena

Žirnių sriuba su jautiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Jautienos šonkauliukai , 0,5 kilogramo
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Svogūnas , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Žirniai , 200 gramų
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Vanduo , 2,5 litro
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį sudėti rūkytus jautienos šonkauliukus.

  2. Susmulkinti bulves. Svogūną ir morką pakepinti ant aliejaus. Bulves ir pakepintas daržoves sudėti į puodą su vandeniu.

  3. Įberti prieskonių.

  4. Sudėti per naktį vandenyje mirkytus žirnius.

  5. Virti apie 1 val.

Receptą atsiuntė Šarūnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Tarkuotų bulvių virtinukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Koldūnai iš kukurūzų miltų
Reklama
Prisijunk prie mūsų!