Greita paieška
Receptai
Draugai

Žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais

Žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultinys , 1 litras
  • Žirniai , 150 gramų
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Šonkauliai , 200 gramų
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žirnius kelioms valandoms užmerkti šaltame vandenyje.

  2. Į verdantį daržovių sultinį suberti išmirkusius žirnius ir pjaustytas bulves, sudėti rūkytus šonkauliukus.

  3. Pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje ir viską supilti į verdantį sultinį.

  4. Paskaninti druska, pipirais, lauro lapeliu. Virti apie 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Pievagrybių padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!