Greita paieška
Receptai
Draugai

Žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais

Žirnių sriuba su rūkytais šonkauliukais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultinys , 1 litras
  • Žirniai , 150 gramų
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Šonkauliai , 200 gramų
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žirnius kelioms valandoms užmerkti šaltame vandenyje.

  2. Į verdantį daržovių sultinį suberti išmirkusius žirnius ir pjaustytas bulves, sudėti rūkytus šonkauliukus.

  3. Pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje ir viską supilti į verdantį sultinį.

  4. Paskaninti druska, pipirais, lauro lapeliu. Virti apie 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Orkaitėje troškinti balandėliai Žemaičių blynai su faršu Kepta vištiena su ryžiais Night side
Reklama
Prisijunk prie mūsų!