Greita paieška
Receptai
Draugai

Žirnių sriuba su šonine

Žirnių sriuba su šonine
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žirniai , 500 gramų
  • Sultinys , 1 litras
  • Šoninė , 500 gramų
  • Salierai , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Porai , 50 gramų
  • Burokėliai , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmirkytus žirnius užpilame mėsos sultiniu, sudedame kiaulienos šoninę ir verdame apie 50 min. Truputį pasūdome.

  2. Mėsą išimame, pertriname žirnius ir papildome skysčio.

  3. Daržoves smulkiai supjaustome, sudedame į sriubą ir paverdame dar 30 min.

  4. Šoninę supjaustome 2x2 cm dydžio gabaliukais, sudedame į sriubą, paskaninam druska, pipirais ir mairūnu.

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Kepta žuvis marinate Šašlykai marinuoti kefyre Troškintos kiaulienos kepenėlės Česnakinis padažas kebabams Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!